Doğru Mobilya Seçimi Nasıl Olmalı?

29-11-2020 13:51
Doğru Mobilya Seçimi Nasıl Olmalı?

Doğru Mobilya Seçimi Nasıl Olmalı?

Mobilya fiyatları ve kişisel beklentiler, ev veya iş yeri için doğru ürün seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken kriterlerin başında geliyor. Çok sık değiştirilen ürünler olmadıklarından uzun süreli kullanım için seçim esnasında mobilyanın üretiminde kullanılan malzemenin ve tasarımın da göz önünde bulundurulması gerekiyor. Adore ve Lider gibi markalar, bu iki ihtiyacı göz önünde bulundurarak ürünlerinde ahşap malzemeye ağırlık veriyor.

Mobilya seçimi yaparken boyuta dikkat etmek, yerleştirme sırasında uyum sorunu yaşanmasının önüne geçiyor. Ayrıca kumaş içerikli modellerde kullanılan malzemenin kolay temizlenebilir olması hijyen açısından fayda sağlıyor. Bu iki kritere bağlı kalınarak üretilmiş Alpino ve Minar markalı ürünler Tekzen’de sizleri bekliyor.

Mobilya Renk Seçimi Nasıl Olmalı?

Seçtiğiniz mobilyanın evinizin ya da iş yerinizin görünümüne artı değer katmasını istiyorsanız, renk uyumuna dikkat etmeniz gerekiyor. Oturma odası, salon, yatak odası gibi alanlara uygun mobilya seçimi yapmanın en kolay yolu gri, mavi, yeşil gibi doğal renkleri tercih etmekten geçiyor. Çünkü doğal renkler, daha fazla kombinasyon şansı tanıyor.

Ofis ve çalışma odası mobilyalarında ise kahverengi ile beyaz renk ön plana çıkıyor. Bu renkler ortama doğallık ve şıklık kattıkları için tercih ediliyor. Eğer siz de bu iki rengi seviyorsanız, mobilya seçiminde Dekorister markalı ürünlere öncelik verebilirsiniz.

Mobilyada Ürün Kalitesi Nasıl Anlaşılır?

Hoşunuza giden mobilyanın ürün kalitesini, birkaç basit kontrolden sonra kolayca anlayabilirsiniz. Bunun için ilk olarak ürünün yapıldığı malzemeyi öğrenebilirsiniz. Üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi, mobilya fiyatları ile de doğru orantılı olarak artıyor. Malzeme hakkında bilgi aldıktan sonra fırsatınız varsa ek yerlerine bakarak kontrolünüze devam edebilirsiniz.

Ürün kalitesini anlamak için işçiliğe de dikkat edebilirsiniz. İşçilik ne kadar iyiyse mobilyanın dış görünümü de o kadar etkileyici oluyor. Usta ellerden çıkan bir mobilyayı uzun süre sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Ayrıca Adore gibi firmalar, malzeme ve üretim hatalarına karşı ürünlerini 7 yıla varan garanti kapsamında müşterilerinin tercihine sunuyor.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.