2022’ de, Yeni Bir Oturma Odası, mutlu bir yuva…

29-11-2020 13:52
2022’ de, Yeni Bir Oturma Odası, mutlu bir yuva…
. Eğer siz de yeni bir yılın yenilikler anlamına geldiğini düşünenlerdenseniz, değişikliğe oturma odanızdan başlamaya ne dersiniz?
Zaman zaman hepimizin değişikliğe ihtiyacı olur; özellikle de yaşam alanlarımızda… Eskiden size dinginlik ve huzur veren renkler ve objeler ya da mutluluk veren mobilyalar, zamanla sıkıcı ve sıradan gelebilir. Bu durumda, bütçenizin el verdiği ölçüde, hazır yeni bir yıl da yaklaşıyorken değişiklik yapabilirsiniz. Evinize taptaze bir hava katmak ve onu sıradanlıktan kurtarmak için önerilerimize kulak verin.
Öncelikle, son 6 aydır kullanmadığınız ya da sıkılıp gözünüze batmaya başlayan tüm eşyaları ortadan kaldırın. Bu eşyalar gidince odanızın birdenbire ferahladığını, aydınlandığını hemen göreceksiniz.
Artık ev dekorasyonunda aydınlatmanın önemi çok büyük. Üstelik aydınlatma armatürleri sadece aydınlatmakla kalmıyor, dekoratif bir obje olarak da göz alıyor. Odanıza yeni bir avize alarak ya da şık birlambaderle mobilyalarınızı tamamlayarak odanıza yepyeni ve aydınlık bir hava katabilirsiniz.
Eğer mümkünse, üzerinizdeki sıkıntıyı atmak için işe, eşyaların yerlerini değiştirerek başlayın. Eşyalarınız 2 senedir aynı konumda duruyorsa sıkılmanız oldukça normal. Koltuklarınızı ya da oturma grubunuzu odanıza uygun bir odak noktası seçerek yeniden düzenleyin. Odak noktanız, TV ünitesi, şömine ya da manzaralıysa camlarınız olabilir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.